تاریخ انتشار: آگوست 12th, 2023نویسنده: دسته بندی: بیماری
پرستاری از بیماران مبتلا به آسم در منزل

بیماران مبتلا به آسم، نیازمند مراقبت و رسیدگی ویژه‌ای هستند تا هم عوارض بیماری آن‌ها کمتر شده و هم ریسک حمله مجدد آسمی، به حداقل برسد. از این روی لازم است که بهترین روش پرستاری از بیمار مبتلا به آسم در پیش گرفته شده و نگهداری از این افراد، در بالاترین سطح حرفه‌ای صورت بگیرد. در این مطلب از شرکت پرستاری آسایش ایرانیان قصد داریم نگاهی به مهارت پرستاری از بیماران مبتلا به آسم بیندازیم و ببینیم چه نوع مراقبت‌هایی باید انجام شود. با ما همراه باشید.

اصول پرستاری از بیماری آسم در منزل

مراقبت و پرستاری از بیماران آسم در منزل

بررسی وضعیت تنفس بیمار و کاهش سطح استرس از اصول پرستاری از بیماری آسم است

آسم، یکی از بیماری‌های حاد تنفسی است که معمولا فرم مزمن و طولانی مدت به خود می‌گیرد. افراد در هر سنی ممکن است به این بیماری مبتلا شوند. از جمله علائم بیماری آسم، می‌توان به تنگی نفس، سرفه‌های مزمن، خس خس سینه و حملات تنفسی اشاره کرد.

همچنین بخوانید: روش پرستاری از بیمار ام اس و وظایف او

بهترین روش پرستاری از بیمار مبتلا به آسم، در الگوهای زیر تعریف می‌شود:

  • بررسی وضعیت تنفس بیمار: پرستار باید مطمئن شود که دامنه تنفس بیمار، در حالت استاندارد قرار دارد. کوتاه بودن دم و بازدم و به نوعی نفس نفس زدن، نشان از بیدار و زنده بودن علائم آسم است و حتما بیمار نیاز به مراجعه به پزشک و معالجه دارد.
  • بررسی نبود خس خس سینه: در صورتی که سینه خس خس داشت و موقع دم و بازدم، پرستار متوجه صدای غیرعادی شد؛ باید حتما رسیدگی پزشکی صورت بگیرد. این نشان دهنده عود دوباره بیماری آسم و ریسک حملات مربوط به آن است.
  • بیرون آوردن خلط، در صورت وجود: پرستار باید مطمئن شود که اگر گلوی بیمار خلط دارد، حتما آن را خارج کند تا مسیر تنفسی، پاک شده و امکان نفس کشیدن راحت را داشته باشد.
  • کاهش سطح استرس و تنش: هر گونه استرس و تنش، می‌تواند برای بیمار مبتلا به آسم، به عنوان یک محرک باشد. از این در زمان نگهداری از بیمار، پرستار باید دقت داشته باشد که محیط بیمار مبتلا به آسم، کاملا آرام بوده و خود شخص در آرامش کامل قرار داشته باشد.
  • تغذیه با غذاهای آبکی و رقیق: غذای بیمار مبتلا به آسم باید رقیق و آبکی باشد تا خلط سینه نیز رقیق شده و بیرون آوردن و دفع آن برای فرد، راحت‌تر انجام شود. البته گاهی اوقات پرستار با تجویز پزشک، می‌تواند از داروهای رقیق کننده و دفع خلط استفاده کند.
اقدامات مهم برای پرستاری از بیماران مبتلا به آسم

اکسیژن دادن به بیماران نقش بسیار مهمی در مراقبت از بیماران آسمی دارد.

همچنین بخوانید: خدمات پرستاری افراد در شرایط مراقبت خاص

  • اکسیژن دادن به بیمار، در صورت لزوم: در صورتی که بیمار مبتلا به آسم، تنگی نفس داشته باشد، پرستار باید از اکسیژن برای او استفاده کرده و به این شکل نفس کشیدن را تسهیل کند. البته پرستار باید دقت داشته باشد که از وابستگی زیاد بیمار به اکسیژن جلوگیری کرده و او را تمرین دهد تا به راحتی و به تنهایی، تنفس طبیعی داشته باشد.
  • دور کردن هر گونه ماده آلرژی‌زا: برخی از انواع آسم، با آلرژی در ارتباط مستقیم هستند و به طور کلی یک نوع بیماری آسم را به نام آسم آلرژیک می‌شناسیم. از این روی پرستار و مراقب شخص، باید حتما مطمئن شود که در محیط اطراف بیمار، هیچ گونه وسیله و ماده آلرژی‌زا، وجود نداشته باشد.
  • مدیریت دارو و اسپری‌های بیمار: همین طور پرستار بیمار مبتلا به آسم، باید مدیریت زمان دارو دادن به فرد را بداند و به زمان اسپری زدن بیمار آسمی نیز توجه داشته باشد.

یک پرستار مجرب باید تمام داروهای مورد استفاده بیمار را با جزئیات تجویز کرده ی پزشک، به بیمار دهد. پرستاری بیمار مبتلا به آسم کار مهمی است و دقت زیادی نیاز دارد که فرد مورد نظر داروهای خود را سر وقت مصرف کند.

همچنین بخوانید: زخم بستر + بهترین درمان زخم های فشاری

سخن پایانی

در این مطلب دیدیم که بهترین روش پرستاری از بیمار مبتلا به آسم چیست و چطور می‌توان محیط زندگی و خانه را برای این بیماران، در بهترین حالت قرار داد. شما چه نکات دیگری را به مراقبت‌های پرستاری در بیماری آسم، اضافه می‌کنید که در اینجا به آن‌ها اشاره‌ای نشده باشد؟ این موارد را با ما و دیگر کاربران ما به بحث و اشتراک بگذارید. همین طور پیشنهاد می‌کنیم که این مطلب را برای دوستان و آشنایان خود که ممکن است در منزل بیمار مبتلا به آسم داشته باشند، ارسال کنید تا آن‌ها نیز با اصول و نحوه نگهداری و پرستاری از این بیماران، بهتر آشنا شوند.

سوالات متداول

مهارت پرستاری از بیماران مبتلا به آسم، شامل چه مواردی می‌شود؟

این مهارت‌ها شامل مراقبت‌های فیزیکی و تنفسی و همین طور رسیدگی روحی، به لحاظ کاهش استرس و اضطراب، برای جلوگیری از حملات آسمی است.

برای پرستاری از بیماری آسم در منزل، باید به چه نکاتی توجه کرد؟

لازم است که به داروها و اسپری‌های مورد نیاز بیمار، دقت داشته و همین طور شرایط را به دور از استرس و عوامل آلرژی‌زا، آماده کرد.

از کجا مراقبت‌های پرستاری در بیماری آسم را درخواست کنیم؟

بهترین خدمات پرستاری و مراقبت از بیمار مبتلا به آسم را از موسسه پرستاری آسایش ایرانیان درخواست کنید تا این سرویس پرستار را در بالاترین کیفیت تجربه نمایید.

هزینه استخدام پرستار برای مراقبت از بیمار آسم، چقدر است؟

بسته به این که چند ساعت در شبانه روز، به پرستار مراقب بیمار آسم نیاز داشته باشید، هزینه آن، متفاوت است.

در صورت نیاز به خدمات پرستاری (پرستار کودک در منزل، پرستار سالمند در منزل و پرستار بیمار در منزل) با ما تماس بگیرید. کارشناسان شرکت پرستاری آسایش ایرانیان؛ آماده ارائه مشاوره رایگان، به شما هستند.

مشاوره رایگان تلفنی

ارسال دیدگاه