تاریخ انتشار: سپتامبر 3rd, 2023نویسنده: دسته بندی: سالمند
معرفی اصلی ترین نیازهای پرستاران سالمند

سالمندی دوره حساسی در زندگی است و سالمندان به مراقبت و نگهداری نیاز دارند. برخی از آن‌ها به بیماری‌های مختلفی مبتلا بوده و برخی دیگر به ناتوانی‌های حرکتی دچار هستند. معمولا فرزندان به دلیل مشغله‌های کاری نمی‌توانند به طور مداوم از عزیزان سالمند خود نگهداری کنند. در این شرایط یک پرستار سالمند می‌تواند وظیفه مراقبت از سالمند را برعهده گرفته و سایر اعضای خانواده را آسوده خاطر کند. پرستار سالمند خدمات مختلفی را ارائه داده و وظایف خاصی دارد. از طرف دیگر یک پرستار نیازهای نیز خواهد داشت. از این‌رو در ادامه این مطلب قصد داریم تا اصلی ترین نیازهای پرستاران سالمند را معرفی کنیم.

نیازهای یک پرستار سالمند

پس از استخدام یک پرستار سالمند، در همان ابتدا شرح وظایف پرستار مشخص می‌شود. این وظایف با توجه به توانایی‌های سالمند و ساعت‌های کاری او متفاوت است. در مجموع این وظایف جنبه‌های مختلف زندگی سالمند شامل مراقبت‌های بهداشتی، پزشکی، تغذیه، خواب و استراحت و آرامش روحی را شامل می‌شود. پرستار برای ارائه این خدمات آموزش‌های لازم را دریافت کرده و مهارت و تجربه کافی را دارد.

اصلی ترین نیازهای پرستاران سالمند

تامین نشدن نیازهای پرستار سالمند باعث افت کیفیت خدمات می شود

همانطور که شما از یک پرستار سالمند توقع دارید تا به وظایف خود به خوبی عمل کند، نیازهای پرستاران سالمند نیز باید مدنظر قرار گرفته شوند. اگر نیازهای پرستار به شیوه مناسبی تامین نشود، این موضوع ممکن است بر کیفیت خدمات ارائه شده توسط پرستار تاثیر منفی بگذارد. در این بخش به بررسی نیازهای پرستاران سالمند مجرب پرداخته‌ایم:

نیازهای مالی

پرستاری از سالمند یک شغل است و افراد برای تامین نیازهای مالی این شغل را انجام می‌دهند. هزینه استخدام پرستار سالمند با توجه به خدمات ارائه شده توسط پرستار متفاوت است. همچنین ساعات حضور پرستار در منزل بر قیمت آن تاثیرگذار خواهد بود. برای مثال، یک پرستار تمام وقت در مقایسه با پرستار پاره وقت، هزینه بیشتری را دریافت می‌کند.

در هر صورت هزینه مراقبت از سالمند باید متناسب با خدمات و به صورت منصفانه تعیین شده و در زمان مشخص پرداخت شود. در واقع یکی از مهم ترین نیازهای پرستاران سالمند، مسائل مالی است. بی‌توجهی به این نیازهای مالی موجب می‌شود تا پرستار نیز به انجام وظایف خود تمایل لازم را نداشته باشد.

همچنین بخوانید: بهترین روش آموزش پرستاری از سالمندان در منزل

شرایط اجتماعی

فراموش نکنید که پرستار سالمند نیز یک انسان است و مشکلات خاص خود را دارد. گاهی اوقات ممکن است به دلیل درگیری‌های زندگی نتواند برای انجام وظایف خود در منزل حاضر شود. در این شرایط او را درک کرده و از برخوردهای سختگیرانه خودداری کنید. درک شما از شرایط پرستار، اهمیت زیادی دارد.

همچنین فراموش نکنید که همیشه با پرستار برخورد محترمانه‌ای داشته باشید. گاهی اوقات نیز ممکن است به دلیل شرایط خاص سالمند، پرستار برای انجام برخی کارهای سالمند به کمک شما نیاز داشته باشد؛ در این شرایط با او همکاری کنید تا بهترین خدمات را ارائه دهد.

همچنین بخوانید: معرفی روش های بالا بردن روحیه در سالمندان

امکانات پرستار در منزل

زمانی که شما به صورت تمام وقت (24 ساعته) یک پرستار سالمند را استخدام می‌کنید، منزل شما به محل زندگی او بدل می‌شود. در این شرایط پرستار به فضایی مناسب مانند یک اتاق شخصی نیاز دارد. از سوی دیگر پرستارانی که در طول روز مسئولیت نگهداری از سالمند را بر عهده می‌گیرند، در منزل به فضایی نیاز دارند تا وسایل شخصی خود را قرار دهند.

بررسی نیازهای پرستاران سالمند

پرستار سالمند به فضایی مناسب مانند یک اتاق شخصی نیاز دارد

در این زمینه بهتر است از پرستار سوال بپرسید که به چه چیزی نیاز دارد و چگونه می‌توانید راحتی بیشتر او در منزل را فراهم کنید. زمانی که پرستار در منزل شما آسایش و راحتی لازم را داشته باشد، می‌تواند خدمات بهتری را ارائه کرده و به شیوه مناسب‌تری وظایف خود را انجام دهد.

امکانات مراقبت از سالمند

مراقبت از سالمندان می‌تواند شامل ارائه امکانات مختلفی باشد تا به آنها کمک شود تا سالم و راحت در محیط خود زندگی کنند. این امکانات می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

  • مراقبت پزشکی: ارائه خدمات پزشکی و داروهای مورد نیاز، مشاوره پزشکی، و مراجعات منظم به پزشک جهت نظارت بر وضعیت سلامت سالمند.
  • خدمات پرستاری: حضور پرستاران با تجربه برای مراقبت از سالمند، انجام تزریق‌ها، تغذیه، تمیزی، و مراقبت از زخم‌ها.
  • کمک در کارهای روزمره: فراهم کردن کمک در خرید مواد غذایی، تهیه داروها، پیکاپ از دکتر، و انجام کارهای خانگی مثل تمیزی و پخت و پز.
  • فعالیت‌های اجتماعی و رفت‌وآمد:حمل و نقل به مراکز فعالیت اجتماعی، دیدار با دوستان و خانواده، و حضور در جشنواره‌ها و رویدادهای محلی.
  • مراقبت در خانه: مراقبت در خانه شامل کمک در حمام، تبدیل لباس، تغذیه، کنترل دستگاه‌های پزشکی، و مراقبت از سالمندان ضعیف و ناتوان است.
  • تکنولوژی مساعد: استفاده از تجهیزات تکنولوژیکی مثل دستگاه‌های آلارم تصادف، دستگاه‌های کمکی برای نابیناها، و دستگاه‌های کنترل خانه هوشمند.
  • برنامه‌های تفریحی و ترفیع روحی: برگزاری فعالیت‌های تفریحی مثل یوگا، ماساژ، موسیقی‌درمانی، و همچنین ایجاد امکان دسترسی به کتابخانه‌ها و سینماها.
  • کمک در مراقبت از حیوان خانگی: اگر سالمند حیوان خانگی دارد، ارائه کمک در مراقبت و پرورش حیوانات خانگی می‌تواند مفید باشد.
  • پشتیبانی از روحیه و احساس امنیت: ایجاد محیطی مطمئن و محبت‌آمیز، گفتگو و گوش دادن به سالمندان، و پشتیبانی از روحیه آنها.
  • استفاده از خدمات تحویل غذا: سفارش غذا از رستوران‌ها یا خدمات تحویل غذا برای کاهش بار مراقبت از آشپزی.

همچنین مهم است که این امکانات با توجه به نیازهای خاص و وضعیت سلامتی سالمند تنظیم و تنظیم شوند. انتخاب مراکز مراقبت در منزل یا خدمات پرستاری با تجربه می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین مراقبت برای سالمندان عزیزتان فراهم شود.

همچنین بخوانید: معرفی بیماری های روانی در سالمندان

آشنایی با یک روز کاری پرستار سالمند

برای بررسی نیازهای پرستاران سالمند مجرب، بهتر است تا یک روز کاری پرستار را با هم مرور کنیم. مهارت ها و نیازهای پرستاران سالمند با یکدیگر متناسب بوده و بهترین شرایط زندگی سالمند را فراهم می‌کند.

پرستار پس از آنکه سالمند از خواب بیدار شود، ابتدا در انجام کارهای بهداشتی مانند دستشویی، مسواک و تعویض لباس به سالمند کمک می‌کند. در ادامه صبحانه‌ای مقوی برای سالمند تدارک می‌بیند. مابقی زمان صبح ممکن است صرف انجام فعالیت‌های مختلف مانند حمام کردن سالمند، ورزش، کتاب خواندن، صحبت کردن و… شود.

در ادامه پرستار غذای سالمند برای ناهار را تهیه کرده و پس از صرف غذا، سالمند را برای استراحت آماده می‌کند. عصرها زمان بیشتری فراهم است و پرستار مطابق برنامه قبلی، فعالیت‌های مختلفی را برای سالمند تدارک می‌بیند. از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به گردش، پیاده‌روی، تماشای فیلم و… اشاره کرد.

با فرا رسیدن شب، پرستار وعده غذایی مقوی ولی سبک‌تری را به سالمند می‌دهد و در زمان مشخص او را به تختخواب می‌برد. البته با توجه به ساعت کاری پرستار، ممکن است وظایف او تنها زمان‌های صبح و بخشی از عصر را شامل شود. در واقع برنامه روزانه یک پرستار به تمام وقت یا پاره وقت بودن ساعت کاری او بستگی دارد.

استخدام پرستار سالمند در منزل

در این مطلب به بررسی نیازهای پرستاران سالمند مجرب پرداختیم. همانطور که گفتیم، فراهم بودن این نیازها موجب می‌شود تا پرستار به بهترین شیوه وظایف خود را انجام دهد. حال، اگر شما نیز در فکر استخدام یک پرستار سالمند هستید، به خاطر داشته باشید که علاوه بر آشنایی با وظایف، باید مهم ترین نیازهای پرستاران سالمند را نیز شناسایی کرده و آن‌ها مدنظر قرار دهید. شما می‌توانید برای استخدام پرستار سالمند از موسسه پرستاری آسایش ایرانیان کمک بگیرید. این موسسه با پرستاران حرفه‌ای و مجرب همکاری داشته و دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت است.

همچنین بخوانید: نحوه پذیرایی از یک پرستار سالمند

سوالات متداول

اصلی ترین نیازهای پرستاران سالمند شامل چه مواردی است؟

مهم ترین نیازهای پرستاران سالمند شامل تعیین منصفانه دستمزد، پرداخت به موقع حقوق، انعطاف‌پذیری در انجام وظایف، کمک کردن به پرستار در صورت نیاز، فراهم آوردن امکانت رفاهی پرستار در منزل و فراهم کردن امکانات پرستاری از سالمند است.

برنامه روزانه یک پرستار سالمند چگونه است؟

برنامه روزانه یک پرستار شامل انجام امور بهداشتی پس از برخواستن سالمند از خواب، تهیه صبحانه، حمام کردن، ورزش، تهیه وعده ناهار، استراحت سالمند پس از ناهار، تفریح و گردش، کتاب خواندن، صحبت با سالمند، تهیه وعده شام و آماده کردن سالمند برای خواب است.

چگونه می‌توان یک پرستار سالمند استخدام کرد؟

برای استخدام پرستار سالمند می‌توانید از مراکز خدمات پرستاری معتبر مانند آسایش ایرانیان کمک بگیرید. این موسسه با بهترین پرستاران سالمند همکاری دارد.

هزینه یک پرستار سالمند در منزل چقدر است؟

برای هزینه پرستار سالمند نمی‌توان نرخ ثابتی را ارائه کرد. قیمت یک پرستار سالمند به توجه به خدمات ارائه شده توسط پرستار، توانایی‌های سالمند در انجام امور شخصی خود و همچنین ساعت‌های حضور پرستار در منزل متفاوت است.

در صورت نیاز به خدمات پرستاری (پرستار کودک در منزل، پرستار سالمند در منزل و پرستار بیمار در منزل) با ما تماس بگیرید. کارشناسان شرکت پرستاری آسایش ایرانیان؛ آماده ارائه مشاوره رایگان، به شما هستند.

مشاوره رایگان تلفنی